Post by contkorgulfgasna on Feb 15, 2022 6:35:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ فعال کردن تقلب ها ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
بازی خوبیه ولی مشکل داره، چون بازی میپره بیرون و موقعیت ها اصلا نمیاد و قبلاً که این بازی رو ریخته بود این جوری نبود و نسبت به قبل بیشتر هنگ میکنه.
PK XD - Play with your Friends Pustolovske igre dfu
دانلود بازی اندروید ، دانلود نرم افزار اندروید ، دانلود برنامه اندروید ، دانلود اپلیکیشن اندروید ، جدیدترین و آخرین نسخه برنامه ها و بازیهای اندروید به
عالیه مرسی از سازندش(◍•ᴗ•◍)❤
PK XD - Play with your Friends Pustolovske igre dfu
خیلی بازی قشنگیه فقط بدیش اینکه اینترنتیه برای همین من یک ستاره کم دادم لطفا اسمتونو بگین ممنون
PK XD به پی کی ... گفت و گو با دوستان.
افتضاحه بالا نمیاره کسی خواست بگه گوشیت آشغاله من گوشیم شیائومی پوکو3×
من به شما سه ستاره می دهم زیرا بسیار سرگرم کننده است و زمانی که سکه های کافی برای گرفتن خانه استپین دارید، خانه دوم با مکیدن خانه بسیار شگفت انگیز است.
PX XD Team عزیز بازی خوبیه. من عاشق این بازی هستم اما آیا می توانید تمام 200 جم و 9999 سکه را در به روز رسانی بعدی بدهید. من هر روز آن را بازی می کنم اما مشکلی وجود دارد که می توانید آن را حل کنید. کارهای بسیار زیادی برای جمع آوری جواهرات و سکه ها وجود دارد که همه بازی های قدیمی هستند لطفا بازی های جدید بیشتری را به روز کنید. در تمام به روز رسانی ها تمام 200 سنگ و 9999 سکه را ارائه دهید. جواهرات و سکه هایی که می دهید در یک روز جریمه می شوند و برای دوستان من امیدوارم که همه این مشکلات را برطرف کنید و همه جواهرات و سکه ها را بدهید با تشکر. شناسه من PX XD TarunYT.
بازی عالییییییی هست دم سازندش گرم خدایش دست سازندش درد نکنه
Object Hunt Grand public wxus
من این بازی را دوست دارم که تبلیغات دارد اما خوب است من واقعاً آن را دوست دارم و 2 سال است که بازی می کنم و هنوز هم آن را دوست دارم و حتی اگر یک دستگاه جدید تهیه کنم فقط حیوانات خانگی را ریست می کنم (من فقط 2 مورد دارم) خانه، لباس و سایر موارد غیر رویدادی و هنوز هم واقعا سرگرم کننده است، من آن را دوست دارم، اما امیدوارم بتوانید به روز رسانی های بیشتری اضافه کنید! ❤ roblox من ویروسی شد و الان دارم این بازی فوق العاده رو انجام میدم!!!
پرتقال می کلی لالییییییییییییی دیر آمدی تونه تا له یعنی خاله
این بازی باعث شد من یک هکر شوم، زیرا من قبلاً بسته جمهای شماره 1 را دارم، و آن را نگرفتم ...، اما پولم از بین رفته است ...، من سعی می کنم بازی کنم در یک راه منصفانه، اما این بازی به من اجازه نمی دهد...، اگر هکر شوم، بی نهایت جواهرات خواهم داشت...، متاسفم.
Friends. پی کی ایکس دی ... دسته: ماجراجویی. قیمت: رایگان.
این بازی بسیار عالی است
فیلترشکنروشمنمیاد لطفاکسیمیدونهچکار کنیم، نتروشنکردم.
این بازی فوق العاده سرگرم کننده است اما جمع آوری جواهرات بسیار سخت است و چیزهای پرینومی وجود دارد که نمی توانیم آنها را بخریم، زیرا به جواهرات نیاز داریم 😔
چرا من حساب دارم اما نمی توانم استفاده کنم؟
این یک بازی خوب است اما به برخی شبیه سازی های زندگی واقعی برای مثال "شغل های مختلف" نیاز دارد.
من عاشق این بازی هستم اما نسبت به آپدیت کریسمس بسیار عقب مانده است لطفاً این را برطرف کنید. اما به هر حال من عاشق این بازی هستم.
PK XD - Play with your Friends Dobrodružné lnmy
عالییییی 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻من عااااشقشمممم اسم من تو بازی Xiyom اگه خواستید بام دوست بشید ولی اگه بفهمم شکلک با فیلتر شکن دیگه نمیره بیرون من نسبش کردم دیگه نرفت بیرون،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، امید دارم منو پیدا کنی از آشنایی با شوما خوشال میشم 😃😃😃 😃😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😍😍😍😍😍
این بازی خوبی🤩😍 ولی نتی هست و خیلی هنگ میکنه برای همین ۳ ستاره دادم 😔😔
من که رفتم بازی کنم دیر میاد باید بمونیم تابیاد من این بازی رو زیاد دوسب ندارم🙁🙁🙄
سلام عالی هستش این بازی فقط یه مشکله که داره اینه که من تو گوشی خالم دو ساله دارم و خیلی پولدارمو لباس و.... ولی من همیشه پیش خالم نیستم بخاطر همین اومدم تو گوشی خودم دان کنم اما هی وسطش میپره بیرون میشه بگین. و چیکار کنم که نپره بخاطر اون دو ستاره نمیدم
این یک بازی بسیار زیبا است اما جزیره بسیار کوچک است و بازی می تواند به راحتی خسته کننده شود، شما باید مکان های بیشتری را برای کاوش و تجارت اضافه کنید. میتوانیم رنگ لباس و الگوهایمان را انتخاب کنیم، امیدوارم متوجه شده باشید
متاسفم از شرکت afterverse اما من واقعاً می خواستم ستاره 0 بدهم و این دلایل است: 1) وارد می شوم و حتی بارگذاری نمی شود 2) هر بار که وارد می شوم یک تبلیغ وجود دارد و آزار دهنده است 3) بعد از آگهی تمام شده است، فقط ثابت می شود، بنابراین اگر لطفاً این اشکال را برطرف کنید، خوشحال می شوم که 5 ستاره بنویسم

خوبه اما چجوری باید هیوان خانگی بگری
این واقعا بازی خوبی است اما... بازی واقعاً لگ است و من را در هر زمان از بازی بیرون می دهد اما به هر حال این بازی عالی است!!
به نظر من این بهترین بازی جهان است آخه خیلی خیلی خیلی باحال بود شماهم حتما بازی کنید من ۵ستاره رادادم.
این فراتر از احمقانه است که نیمی از نام ها به معنای واقعی کلمه نامناسب هستند. نام اصلی من هیچ چیز بدی ندارد. این را درست کن
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
سلام یکی به من میگه چه جوری هست این بازی من بلد نیستم بیا بهم یاد بده گیج شدم خخخ و بازی مشگل دارا هی میندازه منو بیرون.
3 کلمه ... دیوانه وار عقب مانده! یادم میآید وقتی برای اولین بار بازی را در سال 2020 یا چیزی دریافت کردم، فقط به دلیل پایین بودن وای فای من عقب مانده بود. اما الان که دوباره دانلودش کردم، بازی خیلی لگی داشت و همه چیز. حتی نتونستم وارد بازی بشم یا لاگین کنم یا ثبت نام کنم یا فقط کاری بکنم! این تاخیر حداقل 5 دقیقه طول کشید تا من تسلیم شدم... من قبلا این بازی را دوست داشتم. اما الان، من حتی نمی دانم در مورد آن چه کنم. لطفا درستش کنید...
این بازی خیلی خوبه ولی وقتی میخوام بازی کنم باز نمیشه من روی دوتا گوشی نسب کردم یکیش آیفون یکیش سامسونگ یه موقه های روی سامسونگ میاد ولی بیشتر وقتا روی آیفون میاد اسم من تو بازیAysan هستش لطفا درستش کنید ممنونم
PK XD - Play with your Friends - برنامهها در Google Play
خوب است، اما تبلیغات زیاد، هرکسی که وارد بازی میشوید یا یک مینی بازی را تمام میکنید یا فقط از ساختمان خارج میشوید، یکی از آنها را دریافت میکنید، تلفنتان را خارج میکنید یا تماشا میکنید که آزاردهنده است، و یک اشکالی وجود دارد که حیوان خانگی شما در دستان شما گیر میکند و به شما اجازه بازی هیچ انیمیشن دیگری را نمی دهد
این بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوبه😋😛