Post by contkorgulfgasna on Feb 15, 2022 6:26:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć złoty hack ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Nie rozumiem, dlaczego ta gra jest tak wysoko na liście ocen. Ukończyłem to w tydzień. Przez ukończenie rozumiem osiągnięcie najwyższej rangi i ukończenie wszystkich osiągnięć. Ta gra jest naprawdę nudna i powtarzalna. Czy to tylko ja czuję się w ten sposób?
Fajne
Kiedy oglądam reklamę na potrójne punkty, często zawiesza się na końcu i nie dodaje moich punktów do całkowitego wyniku. Muszę wymusić zatrzymanie aplikacji, aby ponownie działała, choć oczywiście z utratą punktów. Tyle reklam też. Nawet jeśli nie chcę oglądać reklamy za dodatkowe punkty, i tak jestem zmuszony do obejrzenia jednej, aby rozpocząć kolejną rundę.
ŁADNY JESTES
W porządku, ale nienawidzę tego, jak bardzo gra się zawiesza, gdy pojawia się reklama. Nie wkładam pieniędzy w grę, żeby jeździć na reklamy.
Bardzo uzależniające, ale skończyłem już ze wszystkimi wyzwaniami, odblokowałem wszystkie skórki Trex i maksymalny poziom na wszystkim oprócz siły! Dodaj więcej treści!
Bardzo wciągająca... po prostu musi być dłużej i więcej miejsca i rzeczy do zniszczenia
Ta gra jest fajna polecam twoje 5 bardzo gwiazdek
Jeśli masz super fajną grę, to znaczy to, że od razu mityczny poziom i na innej mapię, która się nazywa batle pokonałam tego bossa da się iść w trasę i teraz nieskonczoność gwiazdek polecam tą grę i pozdrawiam twórcę i osoby czytają ten kometarz

Uwielbiam tę grę, jest kilka rzeczy, nad którymi musisz popracować, takich jak rosnąca strona, aby było łatwiej
fajna Gierka
Ta gra jest fajna, ale przeszkadza mi
Kategoria Akcja
Dinosaur Rampage Akčné hpx
To nierealne, że ludzie są w grze, a ludzie nie żyją na tej samej linii czasu co dinozaury
... 4 Colors World Tour Multiplayer Easter Rush Among Rampage Emoji Mahjong ... Ball Funny Travelling Airport Baby Hazel Dinosaur Park Candy: Slip and Slide
Uwielbiam takie gry i bardzo polecam
Niezła gra. Nie byłem podekscytowany haptycznym sprzężeniem zwrotnym, było to rozpraszające i wydawało się korelować z jednoczesnym spowolnieniem ruchów mojego Dino. Chociaż prawdopodobnie mógłbym to wyłączyć, poruszanie moim dinozaurem było trudne i nie podoba mi się przeciąganie palcem po ekranie telefonu. Jednak przenieś tę grę z telefonu i powiedz inny system gry (Twój wybór tutaj) i jestem tam.
Myślisz, że to tylko gra z dinozaurami, ale przechodzi w grę w trójkąt. Szczerze mówiąc, nie wiem, czy to usterka, ale myślę, że tak. Poza tym jest w porządku.
Sklep komputerowy Morele.net
Handel APK 2.7.25 (Aplicación Android) - Descargar - ️ APKCombo
Uwielbiam tę grę, zwłaszcza, że zostaję T-Rexem i biegam po ludziach. Wiem, że to chyba nie jest dobry powód, żeby to lubić, ale😅😅 jestem dziwny. Dobra gra
Szczerze myślę, że to fajna gra, ale system punktowy jest zbyt łatwy do opanowania, jestem już na poziomie mitycznym, ponieważ jest zbyt prosty, 3/5 dobra gra
Fajna gra dobra w wolny czas daje 5 gwiazd 🙂😍❤️😉
Oszukańcze z reklamami – możesz wybrać oglądanie reklamy, aby uzyskać „bonus”, lub możesz pominąć, ale nadal oglądać niemożliwą do pominięcia 40-sekundową reklamę. Gra jest glitchy i koncentruje się wyłącznie na klikalności reklam.
kochamy tę grę, ale wciąż się zamraża. Mam nadzieję, że jest to tymczasowy problem, ponieważ jest to świetna gra.
Kocham tą grę. Jedyne, co mi się nie podoba, to zbyt wiele dopisków, ale wszystko inne jest super.Jest to jedna z najlepszych gier, w jakie kiedykolwiek grałem.
а, nie е. оплнителни. з вече имам 1,5m Mistic i власт х 54. 25
Uwielbiam tę grę, mimo że ma reklamy, to nadal jest naprawdę dobra gra, w którą uwielbiam grać 😂😍😍 Lubię tę grę, jeśli inni ludzie mają problemy, poproś o pomoc, ponieważ nie mam żadnych problemów z reklamami, o które możesz poprosić pomocy lub jeśli nie chcesz, możesz zagrać w inną grę, jeśli nie działa, więc po prostu rób to, co musisz. I zrób to. Uwielbiam też reklamy, to znaczy, że to niesamowite, że powinieneś pobrać tę niesamowitą grę, to naprawdę fajna i łatwa. Awansowałem do sześciu i zabiłem 4.
Powie nam, abyśmy jedli więcej ludzi
Nienawidzę tego, że jest na czas. Chcę tylko swobodnie wędrować i wszystko niszczyć.
Nie wiem
Dinosaur Rampage Akčné hpx
Angry Dinosaur Rampage Gorilla Animal City Smasher
... org 2014 09 dinosaur rampage trex android apk indir html dinosaur rampage trex android telefonlariniz da vey android uygulamalar oyun.
jest dobrze, ale rozgrywka graficzna i sterowanie SĄ NAPRAWDĘ ZŁE
It comes as the NHS app wreaks havoc, with the latest figures showing ... going on a rampage and generally just blowing stuff up at random.
Magic Rush: Heroes Lakon Peranan hhm
Za dużo reklam i nie mogę ich nawet kupić, bo przycisk jest uszkodzony. Myślę, że dzięki wymuszonym reklamom zarabiacie wystarczająco dużo pieniędzy.
Fajna gra tylko są reklamy i daje 3 gwiazdki
Uwielbiam to 😍, ale czasami, gdy opóźnia się, samoczynnie przesuwa elementy sterujące, proszę zdjąć lag, ale to naprawdę niesamowita dobra gra
Najgorsza gra w historii! Za dużo reklam! Potrzebuje więcej MAPY! TYLKO STRATA CZASU DLA SIEBIE!!
Goat Rampage na Android - Download
Dinosaur Rampage მძაფრსიუჟეტიანი swcr
Ta gra jest całkiem fajna! Jedynym prawdziwym problemem, jaki mam w tej grze, jest krótki czas na rozgrywkę. Jak w każdej rundzie masz 1 minutę na zjedzenie jak najwięcej. To trudne, tak, ale aby wykonać zadania, musisz być szybki, w przeciwnym razie nie miałbyś na to czasu. Coś innego to skórki. Mają wiele skórek T rex, które są fajne, nie zrozum mnie źle, ale powinny być też różne dinozaury do wyboru. To wszystko są drobiazgi i uważam, że ta gra jest dobra!
Ładne, ale nie dobre
Bardzo mnie śmieszy i nawet mnie trochę denerwowało. 🙂🙂🙂🙂🙂🙂😲😇😇😇😇❤️❤️❤️💘.
Gra granicem bardzo fajna, duży potencjał, ale szkoda że gra się z botami....